سال 1396 بعد از اینکه پیشنهاد کاواک در خصوص مشخصات فنی، مدت زمان تحویل و قیمت آل این وان های بزرگ 86 اینچی مون مورد تایید پتروشیمی نوری قرار گرفت، سفارش واردات اختصاصی تعداد 2 دستگاه از این نمایشگر های لمسی بزرگ مجهز به کامپیوتر داخلی ثبت شد.
اواخر آبان ماه 1396 بود که دو دستگاه کامپیوتر لمسی 86 اینچی رو به نماینده ی پتروشیمی نوری در تهران تحویل داریم تا از طریق حمل هوایی به محل پتروشیمی برسه تا چند روز بعد تر از اون من به اتفاق یکی از همکارانم برای نصب، راه اندازی و آموزش کار با دستگاه به محل مورد نظر کارفرما مراجعه کنیم. یه وانت پیکان از طرف خریدار به محل انبار ما اومد و با توجه به وزن نسبتا زیاد باکس ها به کمک چند نفر موق شدیم تا هر دو دستگاه رو بارگیری کنیم.
بسته بندی کامپیوتر های لمسی کاواک با توجه به حساسیت تجهیزات الکترونیکی داخلش معمولا بصورت فلایت باکس یا همون جعبه های چوبی مستحکم هست که با یک فریم فلزی از جنس ورق آهن گالوانیزه احاطه شده است. داخل این جعبه ی مستحکم جعبه ی کارتنی محصول قرار داره که به کمک فوم و یونولیت محصول اصلی رو کاملا فیکس و بدون حرکت نگه میداره و در مقابل ضربات احتمالی ناشی از حمل و نقل هوایی و یا دریایی ازش محافظت میکنه.
خلاصه با یه سختی غیر قابل وصفی و به کمک نیروی متخصصی که از طرف کارفرما (خریدار) برای تحویل کالا اومده بودند هر دو دستگاه رو بارگیری کردیم. و قرار شد در روز های بعد من به همراه مهندس میلاد علیدوس پهمدانی که یکی از بهترین همکاران سال های گذشته ی من بوده، برای نصب بلیت هواپیما بگیریم و به شهر بندری عسلویه بریم.
الان که دارم این مقاله رو بر اساس خاطراتم مینویسم بنظرم وقایع اون روز ها خیلی دور میاد و درست یادم نمیاد که با چه هواپیمایی و یا چه ساعتی از تهران به عسلویه رفتیم ولی وقتی عکس ها رو برای بارگزاری انتخاب کردم دیدم که فرودگاه مهرآباد تهران خیلی شلوغ بوده!
وقت به شرکت پتروشیمی نوری رسیدیم یه ماکت بزرگ از کل پروژه و کارخانجات مربوط به پتروشیمی نوری تو لابی ورودی ساختمون گذاشته بودند. اینم بگم که استند های لمسی با نمایشگر بزرگ میتونند اطلاعات مشابه یک ماکت و چه بسا اطلاعات متفاوت تری رو در لابی ورودی شرکت ها، کارخانجات و ... به مراجعین و بازدید کنندگان ارائه بدن و مهمترین مزیت استند های لمسی به نسبت ماکت ها اینه که پویا و داینامیک هستند و محتویات و اطلاعاتشون با کمترین هزینه ی ممکن میتونه بروز رسانی بشه.
اسم شریف اون عزیزی که مسئول واحد آموزش بودند رو مطمئن نیستم که درست یادم مونده باشه ولی فکر میکنم جناب جعفری بودند و انسان بسیار بزرگوار و مهمون نوازی بودن و همه ی پیش بینی های لازم رو برای انجام کار طبق خواسته های قبلی ما انجام داده بودند. با توجه به اینکه پرواز برگشتمون برای عصر همون روز بود، باید خیلی سریع و بدون تاخیر مراحل کار رو پیش می بردیم و قطعا اگر همکاری های دقیق جناب جعفری و همراهی میلاد عزیز همراهم نبود، موفق نمیشدیم به پرواز برگشت برسیم!
این مدل از نمایشگر های لمسی 86 اینچی کاولکل با ظاهر جدید و بهینه شده اش برای اولین بار در ایران تو همین پتروشیمی نوری نصب شد. تو این مدل های جدید قاب آلومینیومی آل این وان از مدل آلومینیوم مات بود و پنل مربوط به پورت های ارتباطی جلویی کاملا متحول شده بود و یک در براش تعبیه شده بود که علاوه بر مخفی کردن پورت ها موقعی که باز میشد میتونست به عنوان نگهدارانده قلم هم کار کنه. علاوه بر اون اسپیکر ها در لبه ی پایینی و در جهت روبرو کار گذاری شده بودند که صدای فراگیر تری رو در محیط ایجاد می کردند.
بعد از مونتاژ پایه های چرخدار متحرک و نصب آل این وان ها روی این پایه ها و راه اندازی و آموزش کار با تجهیزات، عصر همون روز برگشتیم تهران.