آل این وان 75 اینچی کاواک بهترین راه حل هوشمند سازی کلاس های درس

کاربرد نمایشگر لمسی در کلاس های درس

چاپ

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

آموزش تعاملی یا همان Interactive Education به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه آموزش مدرن ترین و موثر ترین روش انتقال مفاهیم علمی به دانش آموزان و دانش پژوهان است. پر واضح است که در دنیای دیجیتال امروز با استفاده از ابزار های کمک آموزشی سنتی و نا کارآمد نمی توان انتظار بهره وری بالایی در برنامه های آموزشی داشت. یکی از مهمترین مولفه ها در یادگیری و آموزش، حافظه ی تصویری فراگیران است. سال ها است که تاثیر مثبت بکارگیری المان های صوتی و تصویری (مالتی مدیا) در آموزش بر همگان روشن شده است. یکی از به روز ترین ابزار های کمک آموزشی و یکی از الزامات کلاس های درس مدرن و به روز، آل این وان های بزرگ کاواک است که به نمایشگر با رزولوشن بالا، سیستم لمسی و کامپیوتر داخلی بسیار قدرتمند مجهز می باشد.

 طی یکی دو دهه گذشته شاهد حذف تدریجی تخته سیاه و گچ به عنوان ابزار اصلی آموزش در کلاس های درس مدارس و دانشگاه های ایران - و اصولا اکثر کشور های پیشرفته و در حال توسعه - بوده ایم. در سال های دهه هفتاد شمسی وایت برد و ماژیک جایگزین مناسبی برای تخته سیاه و گچ تشخیص داده شد. اگرچه به لحاظ ارتقاء سطح کیفی آموزش و ارائه قدرت آموزشی بیشتر به مدرس عملا وایت برد ها هیچ تاثیر مثبتی نداشتند و صرفا علاوه بر شیک تر بودن، نگرانی های احتمال بروز مشکلات تنفسی و پوستی ناشی از تماس مستمر و طولانی با گچ و گرد آن را برطرف می نمودند. در ادامه برخی تحقیقات و آزمایش ها نشان داد که مواد شیمیایی بکار رفته در جوهر ماژیک های وایت برد نیز می تواند به عنوان عامل ایجاد سرطان در نظر گرفته شود.

از حدود نیمه ی دوم دهه هشتاد خورشیدی کم کم زمزمه های حذف وایت برد و ورود فن آوری جدیدی با عنوان کلی "برد هوشمند" به گوش رسید. برد های هوشمند که نام خود را از نشان تجاری (برند) اسمارت برد Smart Board به ارث برده بودند، در واقع یک صفحه ی حساس به حضور قلم مخصوص و بعد ها با تولید برد های هوشمند لمسی حساس به حضور انگشت دست کاربر بودند و مسئولیت تولید تصویر در این روش با یک دستگاه ویدئو دیتا پروژکتور بود که غالبا در سقف کلاس درس نصب می شد. راه حل استقرار سه واحد سخت افزاری جداگانه (برد هوشمند - ویدئو دیتا پروژکتور سقفی - کامپیوتر) تا قبل از ابداع آل این وان های با ابعاد بزرگ به عنوان بهترین راه حل هوشمند سازی یک کلاس درس تصور می شد اما با ظهور و معرفی کامپیوتر های لمسی بزرگ کاواک در ابعاد 65 اینچ، 70 اینچ، 75 اینچ، 84 اینچ و 98 اینچ شرایط تغییر کرد.

کامپیوتر های لمسی کاواک یا همان آل این وان های کاواک از هر نظر نسبت به سایر راه حل های هوشمند سای کلاس درس برتری مطلق دارند و امروزه مدارس، آموزشگاه ها، دانشگاه ها و سایر موسسات آموزشی پیشرو که به دنبال دستیابی به نتایج متفاوتی در برنامه های آموزشی خود هستند، تمایل چشمگیری به این رده از محصولات کاواک نشان داده اند. رزولوشن 4K آل این وان های دیواری کاواک با رزولوشن SVGA، VGA و یا در بهترین حالت XGA یک ویدئو پروژکتور به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. یکی دیگر از موارد مقرون به صرفه بودن نمایشگر های لمسی - علی رغم هزینه اولیه بالاتر به نسبت چیدمان برد هوشمند و ویدئو دیتا پروژکتور - هزینه های تعمیر نگهداری بسیار پایین تر و طول عمر بسیار بالاتر عملکرد آن است. یک ویدئو دیتا پروژکتور در یک کلاس درس فعال با ساعت کارکرد متوسط شش الی هشت ساعت در روز حداکثر دو سال دوام می آورد و شدت روشنایی لامپ آن به شدت و سرعت رو به کاهش می گذارد. در نتیجه بعد از گذشت مدت زمانی کوتاه حضار در کلاس درس مجبور می شوند نور محیطی را به وسیله خاموش کردن لامپ ها و کشیدن پرده های پنجره های کلاس کاهش دهند تا تصویر ویدئو پروژکتور در محیطی که حالا بیشتر به سالن سینما شباهت دارد تا یک کلاس درس، قابل رویت باشد. کم کردن نور محیطی دو نتیجه مخرب قطعی و سریع در پی دارد، کاهش نشاط، هوشیاری و تمرکز دانش آموزان و یا دانشجویان حاضر در کلاس و نیز کاهش توان عملیاتی مدرس برای کنترل کلاس و ایجاد تاثیر مورد نیاز بر دانش پژوهان. در این چنین محیطی هم استاد و هم دانشجویان بیشتر از آنکه بخشی از یک پروسه آموزش تعاملی باشند، در حال چرت زدن خواهند بود.

ماژول کامپیوتر داخلی آل این وان های کاواک به سی پی یو Core i5، مادر بورد H81، رم 8 گیگابایتی، هارد 128 گیگابایتی SSD و کارت شبکه وای فای و کابلی مجهز می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران و کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.