در یک دههی گذشته و با بسط و گسترش فن آوری های ساخت پنل های تصویر بزرگ و تکنولوژی های ایجاد نمایشگر لمسی، شاهد ظهور نمایشگر های لمسی بزرگ و سپس کامپیوتر های لمسی بزرگ بوده ایم.

ویکی نیکی یکی از جامعترین پلتفرمهای فعال در حوزه نیکوکاری و اقدامات بشردوستانه در ایران است. این پلتفرم با هدف معرفی فعالیتهای خیرخواهانه خیّرین، خیریهها، سمنها و کسبوکارهای مسئولیتپذیر اجتماعی، تلاش میکند تا راهنمایی هوشمند برای نیکوکاران و تاثیرگذاران اجتماعی باشد.
در دیماه سال ۱۳۹۸، تیم ویکی نیکی برای معرفی بهتر خدمات و جذب مخاطب بیشتر در غرفهی نمایشگاهی خود، از سرویس اجاره نمایشگر لمسی کاواک بهره برد. آنها با استفاده از یک کامپیوتر لمسی ۵۵ اینچی کاواک، موفق شدند تعامل بازدیدکنندگان با محتوای غرفه خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهند.
نمایشگر لمسی مورد استفاده ویکی نیکی دارای ویژگیهای زیر بود:
این نمایشگر علاوه بر کیفیت تصویر عالی، امکان تعامل سریع و آسان با محتوای دیجیتال را برای بازدیدکنندگان فراهم کرد.
استفاده از نمایشگرهای لمسی در غرفههای نمایشگاهی به شما این امکان را میدهد تا:
اگر شما هم قصد دارید در نمایشگاههای آینده به شکلی مؤثرتر محصولات یا خدمات خود را معرفی کنید، میتوانید از خدمات اجاره نمایشگر لمسی کاواک بهره ببرید.
برای دریافت مشاوره رایگان و انتخاب بهترین گزینه متناسب با نیازتان، کافیست با کارشناسان ما تماس بگیرید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
همیشه تصور می کردم که مهمترین کاربرد کامپیوتر های مجهز به نمایشگر لمسی بزرگ در دفاتر مدیران ارشد سازمان ها و یا استودیو های تلویزیونی است. به همین دلیل هم بود که در اوایل شروع به کارم در این حوزه به سمت تجهیز استودیو های برنامه های نود، فوتبال برتر و استودیوی خبر و هواشناسی شبکه خبر رفتم. بعد ها در یکی از سفر هام به کشور چین و بازدید از خط تولید یکی از کارخانه های تولید کننده نمایشگر های لمسی بزرگ، در یک سالن بزرگ Aging (ایجینگ) که مختص تست و بررسی اولیه محصولات هست، تعداد باور نکردنی ای از نمایشگر های 98 اینچی رو دیدم که روشن بودند و تونالیته هایی از رنگ های متنوع رو نمایش می دادند. اون نمایشگر ها در حال تست و بررسی پیکسل هاشون بودند. اما نکته ی مهمتر تعدادشون بود. از میزبانم پرسیدم که این همه نمایشگر رو قراره به کدوم مشتری تحویل بدید؟ پاسخش یه چیزی تو مایه های وزارت آموزش و پرورش کشور هلند بود. می گفت که قراره در کلاس های درس مقطع دبیرستانی شهر آمستردام نصب بشن.
شرکت صنایع الکترونیک فاران بهعنوان یکی از برندهای معتبر و پیشرو در حوزه تولید تجهیزات یو پی اس، برای معرفی دستاوردها و ارائه اطلاعات به میهمانان و بازدیدکنندگان خود در دفتر مرکزی، تصمیم به استفاده از یک کامپیوتر لمسی 55 اینچی کاواک گرفت.
سال ۱۳۹۶ پس از تایید پیشنهاد کاواک در زمینه مشخصات فنی، مدت زمان تحویل و قیمت آل این وانهای بزرگ ۸۶ اینچی، پتروشیمی نوری سفارش اختصاصی واردات دو دستگاه از این نمایشگرهای لمسی مجهز به کامپیوتر داخلی را ثبت کرد.
شرکت فناوا کارت به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در توسعه و ارائه خدمات پرداخت و کارتهای اعتباری بانکی، به منظور تجهیز دفتر مدیرعامل خود از کامپیوتر لمسی ۶۵ اینچی کاواک استفاده کرده است. این اقدام در راستای ارتقای کیفیت جلسات مدیریتی و بهبود ارتباطات سازمانی انجام شده است.
تا پیش از سال ۱۳۹۰، استفاده از پنلهای لمسی مادون قرمز تنها گزینه موجود برای داشتن نمایشگرهای بزرگ لمسی بود. این پنلها باید بر روی قاب نمایشگرهای معمولی نصب میشدند. اما با ظهور نمایشگرهای بدون فریم و معرفی کامپیوترهای لمسی آل این وان (All-in-One) در بازار ایران، به تدریج پنلهای لمسی سنتی کنار گذاشته شدند.
این تحول باعث شد کاربران به جای نصب جداگانه پنل مادون قرمز، مستقیماً از کامپیوترهای لمسی یکپارچه بهرهمند شوند که هم از نظر زیبایی و هم از نظر کارایی بسیار بهتر بودند.
در تابستان سال ۱۳۹۵، ریاست و کارشناسان محترم اداره هماهنگی کیفیت و رئیس گروه بررسیهای سازمانی و بهبود روشهای شرکت ارتباطات زیرساخت، به منظور برگزاری موثر و کاربردی جلسات کارگروههای زیرمجموعه، اقدام به خرید و نصب یک دستگاه کامپیوتر لمسی ۵۵ اینچی کاواک نمودند.
نصب این دستگاه به صورت دیواری و با استفاده از براکت فلزی استاندارد توسط کارشناسان کاواک انجام شد و آموزشهای لازم درباره نحوه کارکرد سیستم به نمایندگان و کاربران معرفی شده، انتقال یافت.
از اوایل دههی نود شمسی، استفاده از ابزارهای مبتنی بر نمایشگرهای لمسی مانند استندها، کیوسکها، میزهای لمسی و کامپیوترهای لمسی بزرگ در غرفههای نمایشگاهی رونق پیدا کرده است. پیش از این، در دههی هشتاد بسیاری از شرکتها برای ارتباط با بازدیدکنندگان غرفههایشان از کاتالوگهای چاپی و سیدیهای حاوی نرمافزارهای مالتیمدیا استفاده میکردند. اما تجربه ثابت کرد که این روشها بازدهی مناسبی نداشتند و بیشتر سیدیها و دیویدیها پس از عرضه، در درایوهای اپتیکال رایانهها باقی میماندند.
تهران، یوسف آباد، خیابان سید جمال الدین اسد آبادی، میدان فرهنگ، مابین خیابان سی و چهارم و سی و ششم غربی، پلاک بیست، واحد یک
کد پستی: ۱۴۳۱۹۹۶۵۹۳
مدیر فروش