در یک دههی گذشته و با بسط و گسترش فن آوری های ساخت پنل های تصویر بزرگ و تکنولوژی های ایجاد نمایشگر لمسی، شاهد ظهور نمایشگر های لمسی بزرگ و سپس کامپیوتر های لمسی بزرگ بوده ایم.

ویکی نیکی، که یک پلتفرم معرفی کار نیک است! به منظور معرفی بهتر و موثر تر خدمات خود از خدمات اجاره نمایشگر های لمسی کاواک استفاده نموده است.
همیشه تصور می کردم که مهمترین کاربرد کامپیوتر های مجهز به نمایشگر لمسی بزرگ در دفاتر مدیران ارشد سازمان ها و یا استودیو های تلویزیونی است. به همین دلیل هم بود که در اوایل شروع به کارم در این حوزه به سمت تجهیز استودیو های برنامه های نود، فوتبال برتر و استودیوی خبر و هواشناسی شبکه خبر رفتم. بعد ها در یکی از سفر هام به کشور چین و بازدید از خط تولید یکی از کارخانه های تولید کننده نمایشگر های لمسی بزرگ، در یک سالن بزرگ Aging (ایجینگ) که مختص تست و بررسی اولیه محصولات هست، تعداد باور نکردنی ای از نمایشگر های 98 اینچی رو دیدم که روشن بودند و تونالیته هایی از رنگ های متنوع رو نمایش می دادند. اون نمایشگر ها در حال تست و بررسی پیکسل هاشون بودند. اما نکته ی مهمتر تعدادشون بود. از میزبانم پرسیدم که این همه نمایشگر رو قراره به کدوم مشتری تحویل بدید؟ پاسخش یه چیزی تو مایه های وزارت آموزش و پرورش کشور هلند بود. می گفت که قراره در کلاس های درس مقطع دبیرستانی شهر آمستردام نصب بشن.
شرکت صنایع الکترونیک فاران بهعنوان یکی از برندهای معتبر و پیشرو در حوزه تولید تجهیزات یو پی اس، برای معرفی دستاوردها و ارائه اطلاعات به میهمانان و بازدیدکنندگان خود در دفتر مرکزی، تصمیم به استفاده از یک کامپیوتر لمسی 55 اینچی کاواک گرفت.
شرکت فناوا کارت به عنوان یکی از مهمترین شرکت های توسعه و ارائه دهنده ی خدمات پرداخت و کارت های اعتباری بانکی به منظور تجهیز دفتر مدیر عامل خود از کامپیوتر لمسی 65 اینچی کاواک بهره می برد. بعد از یک دوره ی حدودا 5 ساله که برای در اختیار داشتن یک نمایشگر لمسی بزرگ تنها راه ممکن استفاده از پنل های لمسی مادون قرمز بود که می بایست بر روی قاب حاشیه ی تصویر نمایشگر های معمولی نصب می شد، به تدریج کامپیوتر های لمسی بزرگ در حدود سال 1390 به بازار داخلی ایران معرفی شدند. همین موضوع باعث شد تا بکارگیری پنل های لمسی مادون قرمز به تدریج محو شوند. یکی از دلایل این موضوع ظهور و بروز نمایشگر های بدون فریم بود که قاعدتا امکان نصب یک قاب حاشیه ای (همان پنل مادون قرمز) را نمی داد. همزمان با این محدودیت معرفی کامپیوتر های لمسی بزرگ که بصورت آل این وان و از کارخانه تولید کننده بصورت یک پکیج یکپارچه به دست مصرف کننده می رسید، باعث شد تا استفاده از پنل های لمسی خیلی سریع به حاشیه برود.
در تابستان سال ۱۳۹۵، ریاست و کارشناسان محترم اداره هماهنگی کیفیت و رئیس گروه بررسیهای سازمانی و بهبود روشهای شرکت ارتباطات زیرساخت، به منظور برگزاری موثر و کاربردی جلسات کارگروههای زیرمجموعه، اقدام به خرید و نصب یک دستگاه کامپیوتر لمسی ۵۵ اینچی کاواک نمودند.
نصب این دستگاه به صورت دیواری و با استفاده از براکت فلزی استاندارد توسط کارشناسان کاواک انجام شد و آموزشهای لازم درباره نحوه کارکرد سیستم به نمایندگان و کاربران معرفی شده، انتقال یافت.
تهران، یوسف آباد، خیابان سید جمال الدین اسد آبادی، میدان فرهنگ، مابین خیابان سی و چهارم و سی و ششم غربی، پلاک بیست، واحد یک
کد پستی: ۱۴۳۱۹۹۶۵۹۳
مدیر فروش